Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Corus Advies zoekt: Kritische planschrijver (24 - 40 uur)!

Bij Corus zijn we als aanvulling op ons team op zoek naar een sterke planschrijver (of iemand die dat kan worden). Iemand die met een scherp oog, maatschappelijke voelsprieten en een kritische pen zorgt voor strategisch sterke teksten.  

Kritische planschrijver

Corus is een team van strategen, tendermanagers en planschrijvers dat wordt ingeschakeld zodra er een aanbesteding gewonnen moet worden. We schrijven niet zomaar teksten; wij schrijven een winnend plan dat het verschil maakt. Gaat onze klant de komende jaren de gemeente Amsterdam helpen om vluchtelingen op te vangen? Of mag hij een nieuwe duurzaamheidscampagne voor de Provincie Utrecht verzinnen? Óf de klant wint is volledig afhankelijk van de juiste woorden.

Als planschrijver weet jij samen met je collega’s het verhaal van iedere klant op te halen, en het zo op te schrijven dat het de lezer overtuigt. Daarvoor haal je alle informatie op die daarvoor nodig is: je verdiept je in de lezer, bijt je vast in de klant en stopt niet met aanscherpen totdat je de best mogelijke inschrijving in handen hebt. Klanten zullen je soms vervloeken, maar op handen dragen zodra de opdracht binnen is. En je staat er niet alleen voor; je werkt in een team met fijne collega’s om je vragen, frustraties en hoogtepunten te delen.

Ja, laten we kennismaken

Verder vragen we:

Wat bieden we:

Interesse gewekt? We kijken uit naar je overtuigende brief! Deze mag je voor 21 september samen met je cv mailen naar vacature@corusadvies.nl. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met René Meertens via rene@corusadvies.nl  

René Meertens

De strateeg. Wint sinds 2005 al aanbestedingen. Is de absolute meester als het gaat om het gegund krijgen van opdrachten. Hij voelt vrijwel direct aan wat daarvoor nodig is zodra hij uw bedrijf binnenloopt.

Meer weten? 050 211 0432 rene@corusadvies.nl
Lees ook

Aanbesteding schrijven? 8 open deuren om de volgende aanbesteding wél te winnen

Johan Stolk

Inschrijven is een hoop gedoe en de kans op winst is onzeker. Wij presenteren daarom 8 open deuren die zó vanzelfsprekend zijn dat veel inschrijvers ze vergeten in te trappen.