Doorgaan naar content
Corus Advies

Techniek en ICT aanbestedingen

Steeds vaker zijn overheden op zoek naar ICT-partners. Of het nu gaat om een corona-app, een nieuw CRM-systeem of de aanleg van een veilige infrastructuur: de samenleving schreeuwt om ICT-bedrijven en digitale experts. Hoe zorgt je dat jullie organisatie die prestigieuze ICT aanbestedingen (of opdrachten) binnenhaalt?

Succesvolle ICT aanbestedingen

De afgelopen jaren wonnen we diverse techniek en ICT aanbestedingen samen met software bedrijven. Onderstaand een greep uit onze projecten binnen deze branche.

Duurzame hoogspanning

Bekijk project

Techniek en ICT aanbesteding advies

Wil je inschrijven op een aanbesteding in de ICT en techniek? Weet je niet goed waar je moet beginnen? Of hebben jullie al een plan van aanpak liggen dat vraagt om de blik van een expert? Wij bieden hulp bij aanbestedingen en helpen met het opstellen van een complete inschrijving, of tillen het plan met enkele reviews naar een hoger niveau.

Hulp nodig bij het winnen van van een aanbesteding ICT?

  • Meer dan 90% van onze inschrijvingen kwalitatief als beste beoordeeld

  • Dezelfde dag contact

  • Veel ervaring en know-how van diverse branches

  • En altijd leesbaar, helder en constructief.

Plannen van aanpak.

Europese aanbesteding ICT

Software en systemen: de overheid staat niet bekend om hoogstaande ICT-projecten. Via ICT aanbestedingen proberen de Rijksoverheid, provincies en gemeenten daarom zoveel mogelijk risico’s in te dekken. Dan is het niet genoeg om een paar referenties aan te leveren; je wint alleen met een sterke visie op samenwerking, stevige borging van de processen en verregaande beheersmaatregelen. 

Hulp bij ICT aanbesteding 

Het team van Corus brengt complexe zaken terug naar de kern, en weet wat de beoordelaar wil lezen. Specialistische schrijvers, maar met de blik van een buitenstaander. Gebundeld met jullie ICT-expertise over netwerken, softwareontwikkeling, cloudoplossingen en meer hebben we samen de kennis in huis om de winnende inschrijving van een ICT aanbesteding op te stellen. 

Advies bij ICT aanbestedingen

Weet je niet goed waar te beginnen? Wil je inschrijven op een inschrijving voor ICT netwerken of internet en ondersteuning? Of hebben jullie al een inschrijving liggen die de blik van een expert kan gebruiken? Wij helpen met het opstellen van een complete inschrijving, of tillen het plan met enkele reviews naar een hoger niveau. Neem contact met ons op voor hulp bij jullie aanvraag.