Doorgaan naar content
Statamic Peak

Focus op
het grote plaatje

Corus is een team van experts dat je inschakelt om aanbestedingen te winnen. Toch doen we meer dan dat. Want een gewonnen inschrijving heeft niet alleen invloed op de organisatie, maar ook op de maatschappij daaromheen. Daar focussen we op: meer impact, zonder gedoe.

Waarom? Omdat we ons op een omslagpunt bevinden. En omdat de wereld naar de knoppen gaat als we stil blijven staan. Corus zit precies waar de verandering begint: als schakel tussen overheden en organisaties geloven wij dat we samen een beweging in gang kunnen zetten. Aán de knoppen, dus.

Waar wij van dromen is een wereld waarin inkopers handelen naar hun verantwoordelijkheid voor mens en milieu. Want die hebben ze. We geloven dat bedrijven hier invloed op hebben: door durf te tonen in inschrijvingen maken we duurzaamheid en inclusiviteit een normale zaak binnen inkoop.

De afgelopen vier jaar werd meer dan 90% van onze inschrijvingen kwalitatief als beste beoordeeld. Onze aanpak werkt: wie kiest voor kwaliteit en lange termijn, wint. En wie zich beperkt tot een kortetermijnvisie, redt het simpelweg niet.

Team bid management.

Hoe? We hebben tonnen ervaring met aanbestedingen in de meest uiteenlopende branches. Onze expertise en strategische know-how brengen ons een eind. Maar we weten ook een heleboel niet. En dat is misschien wel onze grootste kracht: vanuit die positie ontstaan de beste vragen.

We nemen de tijd om je te leren kennen: hoe beter we de situatie begrijpen, hoe meer vaart we maken met schrijven. Met schrijf- en strategiesessies en een paar kritische reviews komen we tot de kern en halen het maximale uit elke tekst. 

Altijd leesbaar, helder en constructief.

Nieuwsgierig geworden en meer weten over hoe we te werk gaan?