Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Hulp bij aanbestedingen
winnen met onze hulp

Aanbestedingen winnen met onze hulp

Wil je de volgende aanbesteding winnen? Dat vraagt om meer dan een mooie tekst. Schakel ons team in voor de beste hulp bij aanbestedingen. Met onze experts en een heldere visie halen we samen de aanbesteding binnen.

Review mijn plan

Kan de inschrijving beter? Laat ons meekijken met een of twee kritische reviews.

Lees meer

Schrijf mijn plan

Gebrek aan tijd, discipline of schrijftalent? Van een leeg vel naar een winnend plan.

Lees meer

Begeleiding van A tot Z

Een winnend plan, strakke lay-out én alle documenten compleet: schakel ons hele team in.

Lees meer

Workshops

Medewerkers trainen en strategieën ontwikkelen voor de volgende aanbesteding? Volg een training, workshop of maatwerk cursus.

Lees meer


Op zoek naar hulp bij aanbestedingen?

Bij Corus begeleiden we ondernemers die willen inschrijven op een aanbesteding of tender. We weten precies welke documenten er nodig zijn, welke vinkjes je moet aankruisen en hoe je met een dichtgetimmerde inschrijving de aanbesteding wint. Met kritische vragen en een scherpe pen komen we in iedere branche tot een plan waarmee je de tender binnenhaalt. Zo helpen wij jou graag met tender management, inschrijven op een aanbesteding of cursus aanbestedingen.

Wij zijn je eerste hulp bij inschrijven op aanbestedingen. Of het nu gaat om onbegrijpelijke afkortingen, stapels papierwerk of tips om te winnen; met onze strategische expertise schrijven we samen aan het winnende plan.

En we doen nog meer...

Hulp bij tendersignalering

De meerderheid van de bedrijven heeft de tendersignalering verkeerd ingesteld. Lopen jullie ook dagelijks aanbestedingen mis? Meld je gratis aan bij Altura en blijf op de hoogte van de nieuwste tenders.

Juridische ondersteuning

Een onterechte gunningsbeslissing? Of vermoeden jullie in de uitvraag al voorkeur voor een leverancier? Schakel René of OMA in om je recht te behalen.

Met schrijftalent, strategische expertise en een dosis discipline komen we keer op keer tot de beste inschrijving.