Doorgaan naar content
Deze website gebruikt cookies om analytische data te verzamelen en onze dienstverlening te verbeteren. Meer informatie
Corus Advies

Hulp bij
Aanbestedingen

Aanbestedingen winnen met onze hulp

Wil je de volgende aanbesteding winnen? Dat vraagt om meer dan een mooie tekst. Met onze experts en een heldere visie halen we samen de aanbesteding binnen. Benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Maak hieronder een keuze uit één van onze diensten.

Eerste hulp bij aanbestedingen

Bij Corus begeleiden we ondernemers die willen inschrijven op een aanbesteding of tender. We weten precies welke documenten er nodig zijn, welke vinkjes je moet aankruisen en hoe je met een dichtgetimmerde inschrijving de aanbesteding wint. Met kritische vragen en een scherpe pen komen we in iedere branche tot een plan waarmee je de tender binnenhaalt.

Wij zijn je eerste hulp bij inschrijven op aanbestedingen. Of het nu gaat om onbegrijpelijke afkortingen, stapels papierwerk of tips om te winnen.

En we doen nog meer...

Hulp bij tendersignalering

De meerderheid van de bedrijven heeft de tendersignalering verkeerd ingesteld. Lopen jullie ook dagelijks aanbestedingen mis? Meld je gratis aan bij Altura en blijf op de hoogte van de nieuwste tenders.

Juridische ondersteuning

Een onterechte gunningsbeslissing? Of vermoeden jullie in de uitvraag al voorkeur voor een leverancier? Schakel René of OMA in om je recht te behalen.

Op zoek naar hulp bij aanbestedingen?

Bij Corus begeleiden we ondernemers die willen inschrijven op een aanbesteding of tender. We weten precies welke documenten er nodig zijn, welke vinkjes je moet aankruisen en hoe je met een dichtgetimmerde inschrijving de aanbesteding wint. Met kritische vragen en een scherpe pen komen we in iedere branche tot een plan waarmee je de tender binnenhaalt. Zo helpen wij jou graag met een complete inschrijving, inschrijven op een aanbesteding of cursus aanbestedingen. Met onze strategische expertise schrijven we samen aan het winnende plan.