Doorgaan naar content
Corus Advies

Samen aanbestedingen
winnen

Op zoek naar een training, opleiding of cursus aanbestedingen winnen? Bij Corus vinden we dat aanbestedingen voor iedereen toegankelijk én leuk moeten zijn.

Vraag direct advies

Leer zelf het winnende plan te schrijven

Wij geloven dat iedereen tot een winnend plan kan komen; of we nu samenwerken aan een succesvolle inschrijving of dat je zelf inschrijft. Daarom delen we onze bewezen werkwijze met jou tijdens workshops of een coachingstraject. Wij leren je niet alleen hoe je goed gestructureerde plannen schrijft, maar ook hoe je met deadlines omgaat.

“Echt een meerwaarde om met Corus te werken!”
Interior Works

Workshops

Heb je al een tenderteam in je organisatie, maar mis je het inzicht hoe je nóg betere en winnende teksten schrijft? Heb je juist weinig ervaring met inschrijven en wil je weten hoe je een vliegende start maakt? Of kan jullie duurzaamheidsstrategie wel een upgrade gebruiken? Bekijk onze workshops waarmee we jouw kennis in een dagdeel bijspijkeren.

Coachingstrajecten

Je bent een goede schrijver. Maar kritisch kijken naar je eigen tekst die je al tot in de puntjes hebt bewerkt? Dat is andere koek. De stap van een goed geschreven tekst naar een winnend en overtuigend plan is soms moeilijk om zelf te maken. Dan kun je wel een extra paar vakkundige ogen en een klankbord gebruiken.