Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Uw impact
vergroten

Bij Corus vinden we dat aanbesteden voor iedereen toegankelijk én leuk moet zijn. En dat iedereen tot een winnend plan moet kunnen komen; of we nu met jou samenwerken aan een succesvolle inschrijving of dat je alleen opereert.

Vraag direct advies Bel 010 307 6344

Workshop 1: een vliegende start in het schrijfproces

Ben je relatief nieuw met het schrijven van aanbestedingsteksten en heb je geen idee waar je op moet letten of hoe je moet beginnen? Met deze workshop helpen we jou met een vliegende start in het schrijfproces met als doel; een eerste versie die in de basis al heel goed staat.

Bekijk Workshop 1

Workshop 2: de winnende inschrijving

Ben je bekend met inschrijvingen maar vraag je je af hoe je van een score van een 6 naar een 8 of zelfs een 10 kunt komen? We nemen je in deze workshop mee in onze unieke werkwijze en geven je tips en tricks waarmee jij concreet aan de slag kunt zodat je zelf in staat bent jouw tekst naar een hoger niveau te tillen.

Bekijk Workshop 2

Workshop 3: in-company workshop

Bedrijven die vaak inschrijven op aanbestedingen hebben vaak een pool met een vast aantal schrijvers. Daarbij zien we dat de werkwijze en de bijbehorende resultaten per schrijver regelmatig verschilt en dat onvoldoende gebruik wordt gemaakt van elkaars kennis. De Incompany Workshop is maatwerk waarbij we focussen op jullie leervraag. Met als doel: een efficiënter proces, waarin onderling samengewerkt wordt, met een beter resultaat.

Bekijk Workshop 3

Als schakel tussen overheden en bedrijven geloven wij dat we samen met u een beweging in gang kunnen zetten.

Direct contact opnemen Bel 010 307 6344