Doorgaan naar content
Corus Advies

Cursus aanbestedingen
winnen

Op zoek naar een training, opleiding of cursus aanbestedingen winnen? Bij Corus vinden we dat aanbesteden voor iedereen toegankelijk én leuk moet zijn.

Vraag direct advies


Wij geloven dat iedereen tot een winnend plan kan komen; of we nu samenwerken aan een succesvolle inschrijving of dat je alleen schrijft. Daarom hebben we vier online workshops ontwikkeld waarin we onze bewezen werkwijze met jou delen.

Workshop 1: een vliegende start in het schrijfproces

Ben je relatief nieuw met het schrijven van teksten voor aanbestedingen en heb je geen idee waar je op moet letten of hoe je moet beginnen? En kun je wel wat hulp bij aanbestedingen gebruiken? Met deze aanbestedingscursus voor beginners helpen we jou met een vliegende start in het schrijfproces met als doel; een eerste versie die in de basis al heel goed staat

Workshop 2: de winnende inschrijving

Ben je bekend met inschrijvingen maar vraag je je af hoe je van een score van een 6 naar een 8 of zelfs een 10 kunt komen? In deze training nemen we je mee in onze unieke werkwijze en geven je tips en tricks waarmee jij concreet aan de slag kunt. Van beginners tot gevorden; met deze cursus ben je zelf in staat om je tekst naar een hoger niveau te tillen.

Workshop 3: een sterke duurzaamheidspropositie

Duurzaamheid is steeds vaker een apart gunningscriterium en de aanbestedende dient verwacht hierin innovatieve maatregelen die écht van meerwaarde zijn. Dat vraagt om een extra denkstap; het gaat om de veranderingen die je de komende jaren gaat doorvoeren. In deze workshop gaan we zitten voor een sterke propositie waarmee je de duurzaamheidslat verlegt en verwachtingen overtreft.

Workshop 4: in-company workshop

Bedrijven die vaak inschrijven op aanbestedingen hebben vaak een pool met een vast aantal schrijvers. Daarbij zien we dat de werkwijze en de bijbehorende resultaten per schrijver regelmatig verschilt en dat onvoldoende gebruik wordt gemaakt van elkaars kennis. Als team kun je dan wel een goede opleiding of cursus aanbestedingen gebruiken. Voor die situaties bieden wij de Incompany Workshop. Maatwerk trainingen waarbij we focussen op jullie leervraag. Met als doel: een efficiënter proces, waarin onderling samengewerkt wordt, met een beter resultaat.