Doorgaan naar content
Corus Advies

Een sterke
duurzaamheidspropositie

Met deze workshop helpen we jou aan een propositie waarmee je de duurzaamheidslat verlegt en verwachtingen overtreft.

Vrijblijvend contact opnemen

Workshop: een sterke duurzaamheidspropositie

Duurzaamheid is steeds vaker een apart gunningscriterium en de aanbestedende dient verwacht hierin innovatieve maatregelen die écht van meerwaarde zijn. Jouw duurzame ambities bewegen ook opdrachtgever en leveranciers om duurzame en sociale producten en diensten te ontwikkelen en te leveren. Veel potentie voor impact dus, en het heeft een sneeuwbaleffect.

 • Voor wie is deze workshop?
  Hebben jullie een keer te veel verloren op het onderdeel Duurzaamheid? Heerst het gevoel dat er nog wat te winnen is in duurzaamheidsmaatregelen? Dan is deze workshop voor jullie. Samen verleggen we de duurzaamheidslat.

 • Inhoud:
  We starten met een huiswerkopdracht, zoomen vervolgens met een twee uur durende expertsessie in op jullie organisatie en voorzien jullie achteraf van praktische handvatten waarmee je concrete stappen kunt zetten binnen de organisatie. Zo win je niet alleen komende aanbesteding, maar word je dé duurzame partij voor alle toekomstige opdrachten.

 • Waar:
  Dit is een online workshop. Na aanmelding ontvang je de deelname-informatie voor Google Meet.  

 • Kosten?
  € 1.149,- excl. BTW 

Expert in duurzaamheidsplannen

Bij Corus durven we wel te zeggen dat we inmiddels Expert Duurzaamheidsplannen zijn en hebben we een breed scala aan klanten geholpen. Ontdek bijvoorbeeld hoe we een 10+ scoorden (!) voor een Groningse opdrachtgever. Van sociale buurtinitiatieven en lokale lunches tot een project biodiversiteit; met creatief denkwerk kwamen we op innovatieve out-of-the-box duurzaamheidsmaatregelen.

Extra creatieve denkstap
Van jou als inschrijver vraagt een duurzaamheidsplan dus om een extra creatieve denkstap die verder gaat dan het gebruik van FSC-papier, LED-lampen op kantoor en een actief carpoolbeleid. Tijdens deze workshop zoomen we samen in op de kern van jullie dienstverlening en op de aanbesteding. Zo komen we vanuit overkoepelende thema’s tot concrete duurzaamheidsmaatregelen, en wordt jullie organisatie dé duurzaamheidspartner voor toekomstige opdrachtgevers.