Doorgaan naar content
Corus Advies

Ook succesvol
in jouw branche

Samen de beste inschrijving

Van legionellabeheer bij ziekenhuizen, de inrichting van een groot kantoorpand tot de maatschappelijke begeleiding van vluchtelingen; de vakgebieden waarin wij werkzaam zijn is erg divers.

SROI.

Benieuwd naar ons werk?

Onze specialiteit is dat wij jouw kwaliteiten én de blinde vlekken zien, en net zo lang doorvragen tot de cirkel rond is en we een overtuigend en scherp verhaal hebben. Benieuwd naar ons werk? Bekijk onze projecten binnen één van de vakgebieden:

Op zoek naar hulp bij aanbestedingen?

Bij Corus begeleiden we ondernemers die willen inschrijven op een aanbesteding of tender. We weten precies welke documenten er nodig zijn, welke vinkjes je moet aankruisen en hoe je met een dichtgetimmerde inschrijving de aanbesteding wint. Met kritische vragen en een scherpe pen komen we in iedere branche tot een plan waarmee je de tender binnenhaalt. Zo helpen wij jou graag met tender management, het schrijven van een plan of cursus aanbestedingen.

Selectiecriteria aanbestedingen
.

Wij zijn je eerste hulp bij inschrijven op aanbestedingen. Of het nu gaat om onbegrijpelijke afkortingen, stapels papierwerk of tips om te winnen; met schrijftalent, strategische expertise en een dosis discipline komen we keer op keer tot de beste inschrijving.