Doorgaan naar content
Corus Advies

Marketing & communicatie

Steeds vaker komen er aanbestedingen langs voor huisstijlen, infographics of complete campagnes. Hoe haal je als communicatie- of marketingbureau een mooie overheidsopdracht binnen?

Succesvolle projecten

De afgelopen jaren wonnen we diverse marketing & communicatie aanbestedingen samen met reclame- en ontwerpbureau’s. Onderstaand een greep uit onze projecten binnen deze branche.

Nieuw leeraanbod

Bekijk project

Sterk visueel ontwerp

Bekijk project

Marketing- en communicatie aanbestedingen

Wil je inschrijven op een aanbesteding in de marketing en communicatie? Weet je niet goed waar je moet beginnen? Of hebben jullie al een plan van aanpak liggen dat vraagt om de blik van een expert? Wij bieden hulp bij aanbestedingen en helpen met het opstellen van een complete inschrijving, of tillen het plan met enkele reviews naar een hoger niveau.

Hulp nodig bij het winnen van een marketing & communicatie aanbesteding ?

  • Meer dan 90% van onze inschrijvingen kwalitatief als beste beoordeeld

  • Dezelfde dag contact

  • Veel ervaring en know-how van diverse branches

  • En altijd leesbaar, helder en constructief.

Meervoudig onderhandse aanbesteding
.

Europese aanbesteding marketing en communicatie

Ook overheden en publieke instanties hebben geleerd om commercieel te denken. Steeds vaker komen er openbare aanbestedingen langs voor marketing zoals huisstijlen, drukwerk, infographics of complete campagnes. Maar hoe kom je als reclamemaker of ontwerpbureau in aanmerking voor een mooie overheidsopdracht? Met welke inschrijving krijgen jullie de Europese aanbesteding gegund?    

Combinatie van expertises

Bij Corus helpen we graag de talentvolle organisaties vooruit. Ook al is vormgeving en marketing vaak meer een smaakkwestie, wel weten we wat beoordelaars graag horen. Dat geeft ons een goede uitgangspositie. We stellen de moeilijke vragen en gaan door totdat we alle antwoorden hebben. Jullie marketing- en communicatiekennis gecombineerd met onze schrijfexpertise zorgt voor een winnend plan.

Hulp nodig bij een strategische en creatieve inschrijving?

Weet je niet goed waar je moet beginnen bij een marketing en communicatie aanbesteding? Of hebben jullie al een inschrijving liggen die de blik van een expert kan gebruiken? Wij helpen met het opstellen van een complete inschrijving, maar kunnen ook met een paar reviews jullie plan naar een hoger niveau tillen.