Doorgaan naar content
Deze website gebruikt cookies om analytische data te verzamelen en onze dienstverlening te verbeteren. Meer informatie
Corus Advies

Wmo-aanbestedingen

Met de Participatiewet, de Jeugdwet en de Wmo 2015 is zorg en welzijn gedecentraliseerd. Met andere woorden: gemeentes mogen zelf zorgaanbieders contracteren. De meeste gemeenten doen dat via uitgebreide en complexe aanbestedingen op TenderNed. Hoe zorg je als aanbieder dat jullie de opdracht krijgen, en niet de concurrent?

Succesvolle projecten

De afgelopen jaren wonnen we diverse Wmo aanbestedingen samen met vluchtelingenorganisaties en jeugdwerkers. Onderstaand een greep uit onze projecten binnen deze branche.

Maatwerkvoorzieningen gemeente Dronten

Bekijk project

Keukenaanpassingen gemeente Rotterdam

Bekijk project

Ondersteuning tolken

Bekijk project

Wmo-aanbestedingen in het sociaal domein

Wil je inschrijven op een aanbesteding in de Wmo? Weet je niet goed waar je moet beginnen? Of hebben jullie al een plan van aanpak liggen dat vraagt om de blik van een expert? Wij bieden hulp bij aanbestedingen en helpen met het opstellen van een complete inschrijving, of tillen het plan met enkele reviews naar een hoger niveau.

  • Meer dan 90% van onze inschrijvingen kwalitatief als beste beoordeeld

  • Dezelfde dag contact

  • Veel ervaring en know-how van diverse branches

  • En altijd leesbaar, helder en constructief.

Sociaal domein aanbesteding winnen

Met de Participatiewet, de Jeugdwet en de WMO2015 is zorg en welzijn gedecentraliseerd. Met andere woorden: gemeentes mogen zelf zorgaanbieders contracteren. Onze ervaren tekstschrijvers en strategen zijn gewend aan de (ongeschreven) regels van aanbestedingen, en weten hoe ze beoordelaars kunnen overtuigen met goede teksten en SMART beloftes.

De bijdrage van Corus was erg waardevol en het contact verliep op een hele prettige wijze. Dankzij Corus hebben we de opdracht gegund gekregen.
Zorginstelling Markenheem

Hulp nodig bij uw inschrijving?

Weet je niet goed waar je moet beginnen? Of hebben jullie al een plan van aanpak liggen dat vraagt om de blik van een expert voor de aanbesteding WMO? Wij helpen met het opstellen van een complete inschrijving, of tillen uw plan met enkele reviews naar een hoger niveau. Neem contact met ons op voor hulp bij uw aanvraag.