Doorgaan naar content
Corus Advies

Keukenaanpassingen gemeente Rotterdam

Pronk Ergo

  • Tijd: 4 weken
  • Gewonnen percelen: 2
  • Winst: 100%
De gemeente Rotterdam was op zoek naar een expert in keukenaanpassingen en plafondliften, om de woonsituatie van kwetsbare inwoners leefbaar te maken. Pronk ergo, specialist in woningaanpassingen, mócht deze gewoon niet verliezen.

Wat er werd gevraagd

Het kan iedereen overkomen: door een aandoening, ouderdom of een ongeluk ben je minder mobiel. Dat vraagt om de aanpassing van een keuken. Bijvoorbeeld een lager blad, of beweegbare keukenkasten. Of er moet een plafondlift worden geïnstalleerd waarmee iemand in en uit bed kan komen. Om de materialen te leveren, te installeren en te onderhouden zocht de gemeente een ervaren partij.

Voor wie we het deden

We werkten eerder samen met Pronk ergo, al meer dan 30 jaar expert in keukens en plafondtilliften. Flexibel, persoonsgericht, en een showroom in Zoetermeer. Met ook nog eens een circulair depot hebben ze duurzaamheid hoog in het vaandel. Op papier de uitgelezen kandidaat voor Rotterdam. Een opdracht gemaakt voor de klant; enerzijds makkelijk werken, omdat we alle antwoorden op onze vragen krijgen. Anderzijds ook een uitdaging, want we móchten deze gewoon niet verliezen.

Hoe we het deden

Voor deze aanbesteding was er een extra uitdaging. De samenwerking met tilliftpartner Human Care moest namelijk nauwkeurig worden beschreven: zij waren nodig voor een aantal certificaten en een 24/7 servicedienst. Daar zijn we in geslaagd: op alle vijf de onderdelen scoorden we een 10!! Rotterdammers zijn weer verzekerd van de professionele ondersteuning van Pronk ergo.