Doorgaan naar content
Corus Advies

Facilitair en onderhoud

Van schilderwerk en schoonmaak tot de beveiliging van je pand; om een locatie in goede staat te houden is regelmatig onderhoud en bescherming van groot belang. Eén goed plan en je bent verzekerd van een paar jaar werk.

Succesvolle projecten

De afgelopen jaren wonnen we diverse facilitair en onderhoud aanbestedingen samen met o.a. schoonmaakbedrijven en schilders. Onderstaand een greep uit onze projecten binnen deze branche.

Inrichting hoofdkantoor Booking.com

Bekijk project

Schilderwerk Politie

Bekijk project

Witte dienstkleding

Bekijk project

Hulp nodig bij een strategische en creatieve inschrijving?

Wil je inschrijven op een aanbesteding facilitair en onderhoud? Weet je niet goed waar je moet beginnen? Of hebben jullie al een plan van aanpak liggen dat vraagt om de blik van een expert? Wij bieden hulp bij aanbestedingen en helpen met het opstellen van een complete inschrijving, of tillen het plan met enkele reviews naar een hoger niveau.

Hulp nodig bij het winnen van van een aanbesteding facilitair en onderhoud?

  • Meer dan 90% van onze inschrijvingen kwalitatief als beste beoordeeld

  • Dezelfde dag contact

  • Veel ervaring en know-how van diverse branches

  • En altijd leesbaar, helder en constructief.

Facilitair en onderhoud aanbesteding winnen  

Hebben jullie de juiste referenties en kunnen jullie voldoen aan de kerncompetenties? Dan is het tijd om een goede inschrijving op te stellen. Het team van Corus heeft meerdere bureaus in de branche facilitair en onderhoud aan de winst geholpen; met de blik van een buitenstaander vragen we kritisch door, en zijn we een goede aanvulling op jullie specialistische expertise voor een winnende inschrijving. Onze ervaren tekstschrijvers en strategen zijn gewend aan de (ongeschreven) regels van aanbestedingen, en weten hoe ze beoordelaars kunnen overtuigen met goede teksten en SMART beloftes.