Doorgaan naar content
Corus Advies

Schilderwerk Politie

Nederlandse OnderhoudsGroep (NOG)

  • Tijd: 3 weken
  • Percelen gewonnen: 8/10
  • Winst: 80%
Om de Nationale Politie goed uit de verf te laten komen, was zij op zoek naar een professionele schilder voor alle kantoren in Midden- en Zuid-Nederland. Wij hielpen de samenwerking van de Nederlandse OnderhoudsGroep voor de tweede keer om deze opdracht binnen te halen!

Wat er werd gevraagd

De Nationale Politie zocht naar een schilder die haar gebouwen in heel Nederland kon voorzien van een nieuwe verfbeurt. Hiervoor verdeelde zij de opdracht in tien geografische percelen, met daarbij een maximum aantal in te schrijven percelen per schilder.

Voor wie we het deden

De Nederlandse OnderhoudsGroep (NOG) is een combinatie van partijen. Door de klussen te verdelen onder lokale partijen, kunnen ze snel en effectief werk garanderen voor de Politie. Maar deze nieuwe geografische perceelverdeling vroeg om een strategisch spel: hoe maakt iedere schilder de meeste kans op een opdracht? Aan ons de vraag om mee te puzzelen, en te werken aan een sterke individuele inschrijving voor ieder lid van de onderhoudsgroep.

Hoe we het deden

In de vorige situatie werkten de schilders vanuit een gezamenlijke inschrijving. Nu was het de uitdaging om per schilder een unieke inschrijving op te stellen die de beste kans maakte om het perceel binnen te halen. Wij verzorgden het projectmanagement in de brede zin van het woord: met een uniek plan per inschrijver, maatwerk vormgeving en strak tendermanagement wonnen de schilders van NOG 8 van de 10 percelen.