Doorgaan naar content
Statamic Peak

Inrichting hoofdkantoor Booking.com

InteriorWorks

  • Tijd: 4 weken
  • Positie ranglijst: #1
  • Winst: 100%
Booking.com krijgt een reusachtig nieuw hoofdkantoor. Voor de inrichting van dit kantoor schreven ze een omvangrijke aanbesteding uit, bestaande uit diverse percelen. Projectinrichter InteriorWorks wilde heel graag één van deze percelen.

Wat er werd gevraagd

Het nieuwe hoofdkantoor van Booking.com in Amsterdam wordt een state-of-the-art bouwwerk van 60.000 vierkante meter. Hoe zorg je dan dat al het interieur tijdig wordt besteld, geleverd en past binnen de gelijktijdige werkzaamheden van de schilders, vloerleggers en elektriciens? En hoe zet je het huidige meubilair duurzaam in? 

Voor wie we het deden

InteriorWorks is de Amsterdamse specialist voor toonaangevende interieurs in ieder project. Van Google tot Gibson en van horeca tot zorg; met een duidelijke visie op mens en interieur realiseert het bureau ieder jaar de prachtigste leef- en werkomgevingen. Hoewel Corus doorlopend schrijfklussen voor het bedrijf uitvoert, stonden ze met dit 20 pagina’s tellende projectplan voor een grote klus.

Hoe we het deden

Dankzij ervaring met interieurontwerpers, -makers en -verhuizers had Corus al een goed beeld van de processen en de risico’s binnen een dergelijk project. Alleen nog niet op deze schaal. Met een paar sessies, een stevig schriftelijk raamwerk en een duurzaam plan voor innovatief hergebruik wisten we de passie te vertalen naar een prachtig vormgegeven plan. En zo wonnen we unaniem het vertrouwen van de beoordelaars.