Doorgaan naar content
Corus Advies

Detachering aanbestedingen

Personeel is schaars. Daarom vragen overheden, scholen en overige organisaties regelmatig om flexibele arbeidskrachten. Via aanbestedingen op TenderNed en Negometrix worden dagelijks interessante opdrachten gepubliceerd. Hoe kom je als winnaar uit de bus, en ben je voor een aantal jaar verzekerd van werk voor jouw kandidaten, uitzendkrachten en/of ZZP’ers?

Succesvolle projecten

De afgelopen jaren wonnen we verschillende aanbestedingen voor uitzendbureaus en detacheerders. Onderstaand een greep uit onze projecten binnen deze branche.

Outplacement

Bekijk project

Personeel voor overheden

Bekijk project

Aanbestedingen voor flexibel personeel

Als detacheringsbureau of uitzendbureau is het van belang dat je personeel kunt leveren op contractbasis. Maar om een grote aanbesteding te winnen concurreer je met grote landelijke partijen. Daar spring je graag bovenuit met een plan van aanpak toegespitst op de specifieke afdeling van de organisatie of overheid. Met ervaring in tientallen opdrachten binnen de detachering (voor grotere en kleinere bureaus) zorgen wij voor een plan van hoog niveau.

Hulp nodig bij aanbestedingen voor winnen van een aanbesteding voor personeel?

  • Meer dan 90% van onze inschrijvingen kwalitatief als beste beoordeeld

  • Dezelfde dag contact

  • Veel ervaring en know-how van diverse branches

  • En altijd leesbaar, helder en constructief.

Aanbesteding werknemers uitzenden

Van uitzendkrachten in de zorg of beveiliging tot specialistische projectmanagers; goed personeel komt overal van pas. Met jarenlange ervaring in het schrijven van aanbestedingsteksten en het opstellen van een slimme strategie, weten we bij Corus als geen ander hoe we beoordelaars overtuigen met goede teksten en SMART beloftes.

"De opdracht gegund, met een hele nette score voor onze allereerste aanbesteding!"
Steven Tolsma - Brand New Job

Hulp nodig bij uw inschrijving?

Weet je niet goed waar je moet beginnen? Of hebben jullie al een plan van aanpak liggen dat vraagt om de blik van een expert voor de aanbesteding detachering? Wij helpen met het opstellen van een complete inschrijving, of tillen uw plan met enkele reviews naar een hoger niveau. Neem contact met ons op voor hulp bij uw aanvraag.