Doorgaan naar content
Corus Advies

Personeel voor overheden

Detachering gemeentes

  • Aantal aanbestedingen: 6
  • Winst: 100%
Met de inhuur van consulenten en projectmanagers werken verschillende gemeenten aan een constante bezetting van hoogopgeleid personeel. Als partner van lokale overheden ondersteunt dit detacheringsbureau door continu te zorgen voor voldoende bezetting en kennisontwikkeling.

Wat er werd gevraagd

Via aanbestedingen zoeken gemeenten regelmatig naar een of meer externe leveranciers voor de werving, detachering, selectie en begeleiding van hoogopgeleide professionals. Met de inhuur van consulenten en projectmanagers werken overheden aan een constante bezetting van hoogopgeleid personeel.

Voor wie we het deden

Als detacheringsbureau met een eigen opleidingsinstituut staat onze klant garant voor getalenteerde medewerkers. Om overheden te overtuigen van deze kwaliteiten zocht de organisatie contact met Corus: hoe schrijven we de propositie zo uit dat gemeenten niet meer om haar meerwaarde heen kunnen?

Hoe we het deden

Het gaat er niet om wat een bedrijf doet, maar wat de Aanbestedende Dienst eraan heeft. Een goede inschrijving is geschreven vanuit het perspectief van de opdrachtgever. Van vragensteller (“Wat heeft deze gemeente hieraan?” en “Hoe verschilt dat van de concurrent?”) tot strategisch schrijver en grafisch vormgever: met ondersteuning van Corus kwam het tenderteam tot 100% gewonnen aanbestedingen.