Doorgaan naar content
Corus Advies

Elk stukje
van de puzzel

Wij zien elke inschrijving als een unieke kans om de wereld te verbeteren.
We maken het verschil door de focus te leggen op de organisatie van morgen. Wat gaat er veranderen als jij wint?

Een potje schaak

Met schrijftalent, strategische expertise en een dosis discipline komen we keer op keer tot de beste inschrijving. Het is als een spel, maar de inzet is hoog. Corus beheerst dit spel en kent alle regels. We overzien het speelveld, versterken je positie en denken minimaal drie stappen vooruit. Je mag in elke zet vertrouwen op de jarenlange ervaring en (juridische) expertise van René en zijn team.

Begrijpend lezen

We zien het vaak: je worstelt zich door de gortdroge teksten van de Aanbestedende Dienst, maar hebt niet het idee dat je ook maar een steek komt. Wat vragen ze nu eigenlijk? We leggen het uit en maken een strategische analyse. Zo bepalen we wat jullie boodschap wordt.

Corus hielp ons niet alleen met het schrijven van ijzersterke stukken, ze adviseerden ons ook over de te volgen strategie voor succes.
Reinoud Valks, VluchtelingenWerk Nederland
Reinoud Valks.

Goed verhaal, lekker kort

Een goed verhaal met een slechte verteller is gewoon een slecht verhaal. Ook beoordelaars zijn gevoelig voor mooie inleidingen, concrete beloftes en een strakke lay-out. We halen het maximale uit elke pagina: kort, krachtig, concreet en prettig voor het oog.

Kastje naar de muur

Dodelijke deadlines, stotterende software en duistere documenten… Het systeem is er niet om je te pesten, maar zo voelt het wel. Eva behoudt het overzicht en loodst jullie door de bureaucratie der aanbestedingen. Een verademing, al zeggen we het zelf.