Doorgaan naar content
Corus Advies

Van een 8
naar een 10

Ben jij planschrijver binnen een tenderteam of werk je zelfstandig? Een extra paar kritische ogen is dé manier om teksten naar een hoger niveau te tillen.

Vrijblijvend contact opnemen

Laat de experts meekijken

Bij Corus werken we met een team van experts. Daarom vragen we onze collega’s ook regelmatig om mee te lezen op een plan en te klankborden. Want soms zit je zó dicht op de tekst dat je de blik van een buitenstaander even nodig hebt. Wij zijn graag die collega voor jou. Op afroep, of structureel. Degene die logische structuur brengt in je plan, en weet wat er nodig is om het verrassend, uniek en SMART te krijgen.

Onze trajecten

 • Writer’s block - Voor de schrijver met een writer’s block.
  Looptijd: 2 uur
  Heb je een specifieke vraag over je tekst waar je wel een extra paar vakkundige ogen bij kunt gebruiken? Tijdens de Writer’s Block helpen we jou in een blokuur weer op de goede weg. Eén sessie van twee uur.
  Resultaat: met strategisch overleg, kritische vragen en handige schrijftips helpen we je plan verder.

 • Penpal - Voor de schrijver die een kritische buddy zoekt.
  Looptijd: 3 coachingssessies.
  In dit traject zijn wij jouw Penpal tijdens het schrijven van een aanbestedingsplan. We bieden je gerichte strategische begeleiding en geven je waardevolle tips en tricks. Drie sessies van een uur + tussendoor mogelijkheid om te mailen/appen.
  Resultaat: na dit traject ken je de belangrijke aandachtspunten en kom je zelfstandig tot een betere tekst.

 • Bestseller training - Voor de schrijver die ijzersterke plannen wil leren schrijven.
  Looptijd: 10 coachingsessies
  Investeer met deze langdurige coaching in je schrijfpraktijk en maak van elk plan een bestseller. Het bestseller-traject begint met een kick-off; daarin inventariseren we je doelstellingen, komen tot een aanpak die werkt voor jou en stellen samen een planning op. Samen volgen we een traject waarin we je valkuilen analyseren en je kwaliteiten verder ontwikkelen.
  Resultaat: in 10 coachingssessies word je klaargestoomd tot volleerd planschrijver.

Meer weten of aanmelden? Vul het onderstaande contactformulier in of bel met 050 - 123 456 78.

Strategie en deadlines

Corus heeft jarenlange ervaring in zowel planschrijven als de strategische kant van aanbestedingen. Dus we weten alles van gestructureerde plannen, SMART beoordelingscriteria en alle deadlines die komen kijken bij het proces. Die kennis en ervaring combineren wij in coachingstrajecten voor planschrijvers.

Heb je meer behoefte aan een eenmalige workshop waarin we je meenemen in hoe je het schrijven van een aanbestedingsplan het beste aanpakt? Kijk dan eens bij onze workshops.