Doorgaan naar content
Corus Advies

Aanbesteding bouwproject

Onderwijsinstellingen, musea, gemeenten; bij de bouw van een nieuw gebouw wordt vaak een aanbesteding uitgeschreven. Een goed plan van aanpak is dan minstens zo belangrijk als het ontwerp zelf.

Succesvolle bouw aanbestedingen en projecten

De afgelopen jaren wonnen we diverse aanbestedingen in de bouw & infra branche samen met architecten of bouwbedrijven. Onderstaand een greep uit onze projecten binnen deze branche.

Leidingnet Amsterdam

Bekijk project

Duurzaam schoolgebouw

Bekijk project

Herinrichting Groningse straat

Bekijk project

Hulp bij verschillende soorten bouw of infra nodig?

Wil je inschrijven op een aanbesteding in de branche bouw & infra? Weet je niet goed waar je moet beginnen? Of hebben jullie al een plan van aanpak liggen dat vraagt om de blik van een expert? Wij bieden hulp bij aanbestedingen en helpen met het opstellen van een complete inschrijving, of tillen het plan met enkele reviews naar een hoger niveau.

  • Meer dan 90% van onze inschrijvingen kwalitatief als beste beoordeeld

  • Dezelfde dag contact

  • Veel ervaring en know-how van diverse branches

  • En altijd leesbaar, helder en constructief.

Infra en bouw aanbesteding

Voor een nieuw bouwproject of een grootschalige (her)invulling van een publiek gebouw zoekt de provincie of gemeente standaard een gevestigd bureau. Een bureau dat al veel bouwprojecten heeft gerealiseerd dus, en de aanbestedende dienst het gevoel geeft alles onder controle te hebben. Check daarom eerst of jullie kunnen voldoen aan de kerncompetenties voordat je een uitgebreid ontwerp en plan maakt. Voor aanbesteding bouw en infra ben je bij Corus aan het juiste adres.  

“Echt een meerwaarde om met Corus te werken!”
Interior Works - Booking.com

Bouw en infra aanbesteding winnen  

Hebben jullie de juiste referenties en kunnen jullie voldoen aan de kerncompetenties? Dan is het tijd om een goede inschrijving op te stellen. Het team van Corus heeft meerdere bureaus in de bouw en infra branche aan de winst geholpen; met de blik van een buitenstaander vragen we kritisch door, en zijn we een goede aanvulling op jullie specialistische expertise voor een winnende inschrijving.