Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

 Onderzoek
 aanbesteding

Via aanbestedingen zijn overheden op zoek naar kennis en innovatie. Maar aan professionele onderzoeksbureaus geen gebrek. Hoe zorgt je dat jullie organisatie door de selectie komt en de aanbesteding wint?

Hulp nodig bij je inschrijving? 010 307 6344

Onderzoek aanbesteding

Een groot deel van de overheidsinkoop gaat naar onderzoek. Via aanbestedingen zijn overheden op zoek naar kennis en innovatie. Maar aan professionele onderzoeksbureaus geen gebrek. Hoe zorgt je dat jullie organisatie door de selectie komt en de aanbesteding wint?  

Aanbesteding onderzoek en ontwikkeling

Voordat een verkeerssituatie wordt aangepakt wil de gemeente graag weten welk effect dit heeft. En voordat er een dure overheidscampagne wordt uitgezet is het goed om te weten of het wel de juiste gedragsverandering gaat veroorzaken. Met referenties en een plan van aanpak zoeken aanbestedende diensten het beste onderzoeksbureau.  

Onderzoek en ontwikkeling aanbesteding winnen  

Zijn jullie een gerenommeerd onderzoeksbureau met meerdere grote opdrachten op jullie naam? Dan moet je vast kunnen voldoen aan de kerncompetenties, en heb je de referenties om dit te bewijzen. Maar dan ben je er nog niet: een goed plan van aanpak is nodig om te bewijzen dat jullie de processen beheersen, en het onderzoeksbureau bent dat past bij de opdrachtgever.

Corus heeft ervaring met de begeleiding van veel verschillende aanbestedingen, waaronder die voor grootschalige onderzoeken. Onze expertise is dat we de bril van de aanbestedende dienst opzetten, om bij jullie door te vragen totdat we tot de kern komen. Zo stellen we samen de winnende inschrijving op.

Hulp nodig bij een strategische en creatieve inschrijving?

Is er een onderzoek dat op je lijf is geschreven? Dan is het nu zaak om die opdracht binnen te halen. We helpen graag om een inschrijving vanaf de grond op te bouwen, of gaan kritisch aan de slag met jullie oude teksten om die op maat te snijden op deze opdracht. 

Neem contact met ons op voor hulp bij je aanvraag.  

René Meertens

De strateeg. Wint sinds 2005 al aanbestedingen. Is de absolute meester als het gaat om het gegund krijgen van opdrachten. Hij voelt vrijwel direct aan wat daarvoor nodig is zodra hij uw bedrijf binnenloopt.

Meer weten? 06 5163 9048 rene@corusadvies.nl

Actuele tenders