Bel een adviseur 010 307 6344

Impact
in de praktijk

Grootschalige ambities? Europese aanbestedingen zijn de weg naar mooie opdrachten. Lees hoe de ondersteuning van Corus de volgende organisaties heeft geholpen om hun dienstverlening op grote schaal uit te voeren:

Ondersteuning tolken

Gemeente Amsterdam zocht een partij voor begeleiding en selectie van ETO’s (Eigen Taal Ondersteuners): tolken voor bij gesprekken tussen statushouders en ambtenaren. Na eerdere goede ervaringen kwam VluchtelingenWerk naar ons toe voor ondersteuning om deze mooie opdracht binnen te halen.

Bekijk case

Personeel voor overheden

Met de inhuur van consulenten en projectmanagers werken verschillende gemeenten aan een constante bezetting van hoogopgeleid personeel. Als partner van lokale overheden ondersteunt dit detacheringsbureau door continu te zorgen voor voldoende bezetting en kennisontwikkeling.

Bekijk case

Schilderwerk Politie

Om de Nationale Politie goed uit de verf te laten komen, was zij op zoek naar een professionele schilder voor alle kantoren in Midden- en Zuid-Nederland. In een samenwerking zien de schilders van de Nederlandse OnderhoudsGroep een uitgelezen mogelijkheid om de beste prijs-kwaliteitverhouding te garanderen.

Bekijk case

Stoelmassages universiteit

Wageningen University & Research (WUR) zocht een leverancier die duizenden waardevolle stoelmassages op het werk kan aanbieden, inclusief actieve werving en een digitaal reserveringssysteem. Een mooie opdracht voor MassageProfs: de landelijk werkende organisatie met een team van professionele en ervaren stoelmasseurs.

Bekijk case

Transport voor bloed en weefsel

Sanquin, de landelijke non-profit organisatie voor bloedvoorziening en aanverwante diensten, zocht een transporteur voor bloed- en weefselproducten. Deze opdracht wekte de interesse van onze klant, een specialist in nationale en internationale zendingen die bijzondere aandacht vragen.

Bekijk case

Witte dienstkleding

Via een aanbesteding zocht het Maastricht Universitair Medisch Centrum+ een partij met een origineel ontwerp en doordachte implementatie voor ziekenhuiskleding. Williamson Dickies (tegenwoordig Van Moer Nederland) realiseerde met hulp van Corus een winnende inschrijving.

Bekijk case