Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Projecten
met impact

Grootschalige ambities? Europese aanbestedingen zijn de weg naar mooie opdrachten. Lees onze succesverhalen: ontdek hoe Corus organisaties in de volgende projecten heeft geholpen om hun dienstverlening op grote schaal uit te voeren.

Maatwerkvoorzieningen gemeente Dronten

Met de Dronter Koers ontwikkelt de gemeente Dronten zich de komende jaren flink binnen het sociaal domein. Samenwerking met andere partijen zoals het voorliggend veld en de sociale kaart is daarbij essentieel. For You is een kleine wendbare en slagvaardige organisatie met een werkwijze die zichtbaar resultaat oplevert. Een perfecte match..

Bekijk project

Keukenaanpassingen gemeente Rotterdam

De gemeente Rotterdam was op zoek naar een expert in keukenaanpassingen en plafondliften, om de woonsituatie van kwetsbare inwoners leefbaar te maken. Pronk ergo, specialist in woningaanpassingen, mócht deze gewoon niet verliezen.

Bekijk project

Inrichting hoofdkantoor Booking.com

Booking.com krijgt een reusachtig nieuw hoofdkantoor. Voor de inrichting van dit kantoor schreven ze een omvangrijke aanbesteding uit, bestaande uit diverse percelen. Projectinrichter InteriorWorks wilde heel graag één van deze percelen.

Bekijk project

Duurzaam schoolgebouw

Twee architectenbureaus zochten een ervaren planschrijver om - naast het ontwerp - het plan van aanpak van voldoende overtuigingskracht te voorzien om de opdracht binnen te halen.

Bekijk project

Herinrichting Groningse straat

Wat een vrij reguliere opdracht had kunnen zijn, werd dankzij de gemeente Groningen, de innovatiekracht van Avitec en de denkkracht van Corus een vooruitstrevend sociaal project.

Bekijk project

Schilderwerk Politie

Om de Nationale Politie goed uit de verf te laten komen, was zij op zoek naar een professionele schilder voor alle kantoren in Midden- en Zuid-Nederland. Wij hielpen de samenwerking van de Nederlandse OnderhoudsGroep voor de tweede keer om deze opdracht binnen te halen!

Bekijk project

Sterk visueel ontwerp

Een ondersteuningsfonds voor het onderwijs zocht een creatief bureau voor ontwerp, vormgeving en drukwerkbegeleiding om hun boodschap beter aan de doelgroep over te brengen. Na een eerdere succesvolle samenwerking trok Buro Brand opnieuw bij Corus aan de bel, en wonnen we samen de aanbesteding overtuigend.

Bekijk project

Transport voor bloed en weefsel

Sanquin, de landelijke non-profit organisatie voor bloedvoorziening en aanverwante diensten, zocht een transporteur voor bloed- en weefselproducten. Deze opdracht wekte de interesse van onze klant, een specialist in nationale en internationale zendingen die bijzondere aandacht vragen.

Bekijk project

Stoelmassages universiteit

Wageningen University & Research (WUR) zocht een leverancier die duizenden waardevolle stoelmassages op het werk kan aanbieden, inclusief actieve werving en een digitaal reserveringssysteem. Een mooie opdracht voor MassageProfs: de landelijk werkende organisatie met een team van professionele en ervaren stoelmasseurs.

Bekijk project

Personeel voor overheden

Met de inhuur van consulenten en projectmanagers werken verschillende gemeenten aan een constante bezetting van hoogopgeleid personeel. Als partner van lokale overheden ondersteunt dit detacheringsbureau door continu te zorgen voor voldoende bezetting en kennisontwikkeling.

Bekijk project