Bel een adviseur 010 307 6344

Impact
in de praktijk

Grootschalige ambities? Europese aanbestedingen zijn de weg naar mooie opdrachten. Lees hoe de ondersteuning van Corus de volgende organisaties heeft geholpen om hun dienstverlening op grote schaal uit te voeren:

Duurzaam schoolgebouw

Twee architectenbureaus zochten een ervaren planschrijver om - naast het ontwerp - het plan van aanpak van voldoende overtuigingskracht te voorzien om de opdracht binnen te halen.

Bekijk case

Herinrichting Groningse straat

Wat een vrij reguliere opdracht had kunnen zijn, werd dankzij de gemeente Groningen, de innovatiekracht van Avitec en de denkkracht van Corus een vooruitstrevend sociaal project.

Bekijk case

Schilderwerk Politie

Om de Nationale Politie goed uit de verf te laten komen, was zij op zoek naar een professionele schilder voor alle kantoren in Midden- en Zuid-Nederland. Wij hielpen de samenwerking van de Nederlandse OnderhoudsGroep voor de tweede keer om deze opdracht binnen te halen!

Bekijk case

Sterk visueel ontwerp

Een ondersteuningsfonds voor het onderwijs zocht een creatief bureau voor ontwerp, vormgeving en drukwerkbegeleiding om hun boodschap beter aan de doelgroep over te brengen. Na een eerdere succesvolle samenwerking trok Buro Brand opnieuw bij Corus aan de bel, en wonnen we samen de aanbesteding overtuigend.

Bekijk case

Witte dienstkleding

Via een aanbesteding zocht het Maastricht Universitair Medisch Centrum+ een partij met een origineel ontwerp en doordachte implementatie voor ziekenhuiskleding. Williamson Dickies (tegenwoordig Van Moer Nederland) realiseerde met hulp van Corus een winnende inschrijving.

Bekijk case

Duurzame hoogspanning

Nationale netbeheerder TenneT zoekt een IT-partij die haar kan helpen om een innovatief en duurzaam platform te ontwikkelen. Door strategisch advies, heldere vormgeving en een dichtgetimmerd plan haalden we met onze klant de opdracht ruimschoots binnen.

Bekijk case

Transport voor bloed en weefsel

Sanquin, de landelijke non-profit organisatie voor bloedvoorziening en aanverwante diensten, zocht een transporteur voor bloed- en weefselproducten. Deze opdracht wekte de interesse van onze klant, een specialist in nationale en internationale zendingen die bijzondere aandacht vragen.

Bekijk case

Stoelmassages universiteit

Wageningen University & Research (WUR) zocht een leverancier die duizenden waardevolle stoelmassages op het werk kan aanbieden, inclusief actieve werving en een digitaal reserveringssysteem. Een mooie opdracht voor MassageProfs: de landelijk werkende organisatie met een team van professionele en ervaren stoelmasseurs.

Bekijk case

Personeel voor overheden

Met de inhuur van consulenten en projectmanagers werken verschillende gemeenten aan een constante bezetting van hoogopgeleid personeel. Als partner van lokale overheden ondersteunt dit detacheringsbureau door continu te zorgen voor voldoende bezetting en kennisontwikkeling.

Bekijk case

Outplacement

De Provincie Utrecht staat voor een nieuwe reorganisatie, waarbij niet voor alle medewerkers een functie beschikbaar zal zijn. Als goede werkgever wil de Provincie het boventallig personeel zoveel mogelijk begeleiden naar een nieuwe werkplek.

Bekijk case