Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Vacature: freelancers voor aanbestedingen en subsidieaanvragen

Ja, help ons impact maken!

(in het midden en westen van het land)

Bij Corus helpen we dagelijks bedrijven en organisaties om aanbestedingen te winnen en subsidies aan te vragen. Daarvoor houden we sessies, interviewen we betrokkenen en schrijven of redigeren we plannen.

Van rustig vaarwater naar alle hens aan dek: we maken het geregeld mee in onze branche. Daarom zijn we op zoek naar hulptroepen: freelancers die ervaring hebben met aanbestedingen en subsidieaanvragen en moeiteloos kunnen bijspringen.

We zijn van alle markten thuis. Onze klanten helpen vluchtelingen aan werk of werknemers aan losse schouders. Ze schrijven ingewikkelde IT-scripts of zorgen dat gemeenten hun inwoners goed te woord kunnen staan. En alles daartussenin.

Dus: ben je een snelle denker, heb je een analytische blik en een vlotte zakelijke pen? Weet je de focus erop te houden, bijt je je vast als dat nodig is en zorg je altijd dat de details kloppen? En heb je liefst ook nog ervaring met subsidies aanvragen en/of inschrijvingen voor aanbestedingen? We maken graag kennis met je.

Ja, laten we kennismaken

Wat we bieden:

  1. Duidelijke opdrachten.
  2. Een marktconform uurtarief.
  3. Betrokkenheid bij een team met een missie.
  4. Soms zelfstandig werken, soms in teamverband.

De hoofdvestiging van Corus is in Groningen, onze tweede vestiging in Rotterdam. We zoeken op dit moment vooral schrijvende freelancers in de omgeving van Rotterdam. Wel enthousiast, maar tendermanager, commercieel strateeg of Tytsjerksteradieler? Ook dan gaan we graag met je in gesprek!

Meer over Corus

Corus is een team van experts dat bedrijven helpt om aanbestedingen te winnen en subsidies aan te vragen. Toch doen we meer dan dat. Want een gewonnen inschrijving heeft niet alleen invloed op onze klanten, maar ook op de maatschappij om ons heen. Waar wij van dromen, is een wereld waarin inkopers handelen naar hun verantwoordelijkheid voor mens en milieu. Want die hebben ze. We geloven dat bedrijven hier invloed op hebben: door durf te tonen in inschrijvingen maken we duurzaamheid en inclusiviteit een normale zaak binnen inkoop. 


Jolien Langejan

Schrijfster van het eerste uur. Weet exact wat ze bij aanbestedingen op moet schrijven om die 10 te krijgen. Brengt iedereen met wie ze werkt een niveau hoger.

Meer weten? 010 307 6344 jolien@corusadvies.nl
Lees ook

Geen tijd verliezen in aanbestedingen? 5 snelle tips

Froukje de Lange

Kun jij ook altijd wel een reden te bedenken om het werken aan een aanbesteding een dag vooruit te schuiven? Onduidelijke geschiktheidseisen bijvoorbeeld of de aankondiging van een nieuwe Nota van Inlichtingen? Voor je het weet komt de uiterste indiendatum dichterbij.. Wij motiveren je met 5 tips om vandaag wél aan de slag te gaan.