Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Doorlopende vacature: Ghostwriters gezocht!

Bij Corus kunnen we altijd wel goede schrijvers gebruiken. Zie jij jezelf werken bij ons team? En wil jij met je scherpe pen méér bereiken dan alleen een leuke webtekst of slogan? Dan is een functie als ghostwriter misschien wel wat voor je.

Ghostwriter bij Corus

I have a dream”, “Wir schaffen das”, “How dare you”…  De juiste woorden krijgen mensenmassa’s de straten op, helpen visionairs aan de macht en draaien de wereld de goede kant op. Aan welke beweging schrijf jij mee?

Zonder te overdrijven kunnen wij zeggen dat onze teksten het verschil maken. Gaat onze klant de komende jaren de gemeente Amsterdam helpen om vluchtelingen op te vangen? Of mag hij een nieuwe duurzaamheidscampagne voor de Provincie Utrecht verzinnen? Het is volledig afhankelijk van de juiste woorden.

Bij Corus schrijven we dus niet zomaar teksten; we schrijven een winnend plan.

Als ghostwriter weet jij het verhaal van iedere klant op te halen, en het zo op te schrijven dat het de lezer overtuigt. Samen met je collega’s haal je alle informatie op die daarvoor nodig is: je verdiept je in de lezer, bijt je vast in de klant en stopt niet totdat je de best mogelijke inschrijving in handen hebt. Je brengt een hoop nieuwsgierigheid, discipline en analytisch vermogen bij iedere klant waar je binnenstapt. Klanten zullen je vervloeken, maar op handen dragen zodra de opdracht binnen is.

Ja, laten we kennismaken

Wie zijn wij?

Corus is een team van experts dat wordt ingeschakeld zodra er een aanbesteding gewonnen moet worden of een subsidie binnengehaald moet worden. En of je wint heeft niet alleen gevolgen voor een bedrijf of organisatie, maar ook op de maatschappij daaromheen. Daar focussen we op: meer impact, zonder gedoe. Daarbij maken we gebruik van een hoop expertise en strategische know-how.

Verder vragen we:

Herken je je hierin? En woon je in de omgeving van Groningen of Rotterdam? Stuur dan je cv met korte motivatie naar vacature@corusadvies.nl Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met René Meertens.

René Meertens

De strateeg. Wint sinds 2005 al aanbestedingen. Is de absolute meester als het gaat om het gegund krijgen van opdrachten. Hij voelt vrijwel direct aan wat daarvoor nodig is zodra hij uw bedrijf binnenloopt.

Meer weten? 06 5163 9048 rene@corusadvies.nl
Lees ook

Dé gouden tip om nooit meer een aanbesteding te verliezen?

Jolien Langejan

Hoe zorgt u voor overzicht bij de volgende aanbesteding? En haalt u elke deadline met uw offerte? Wij helpen u op weg met een gouden tip.