Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: technische innovatie-impuls volwaardig leven

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Technische innovatie-impuls Volwaardig Leven
Publicatiedatum: 29 november 2019
Sluitingsdatum: 31 december 2021 12:00

Het programma Volwaardig leven wil de gehandicaptenzorg versterken. Vilans voert een deel van dit programma uit in de vorm van twee deelprogramma’s: Begeleiding a la carte en Innovatie impuls.

Het doel van het deelprogramma Innovatie-impuls is om organisaties in de gehandicaptenzorg te ondersteunen bij de ontwikkeling en implementatie van vernieuwende manieren die de persoonsgerichte zorg versterken met gebruikmaking van technologie.

Doel van deze aanbesteding is om alle partijen die voldoen aan de eisen in dit aanbestedingsdocument toe te laten tot het Dynamisch Aankoopsysteem. Door toelating krijgen partijen toegang tot opdrachten die vallen onder het Volwaardig leven deelprogramma Innovatie-impuls.

De Aanbestedende Dienst zal bij iedere Concrete Uitvraag een Overeenkomst toevoegen. Er vindt in de eerste plaatst een selectie plaats van Ondernemers die een Verzoek tot Toelating hebben ingediend. Zodra een Concrete Opdracht wordt gepubliceerd, ontvangen alle Ondernemers die zijn toegelaten een uitnodiging om mee te dingen naar die Concrete Opdracht en een Offerte in te dienen.

Zou u deze klus graag uitvoeren? Dan helpen wij u deze binnenhalen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten