Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier vormgevingsdiensten

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Vormgevingsdiensten
Publicatiedatum: 29 januari 2020
Sluitingsdatum: 10 maart 2020 10:00

Het Da Vinci College wil kunnen communiceren in passende huisstijlmiddelen die tijdig en juist door een proactieve leverancier geleverd worden. De opdracht betreft het voorzien in uitvoerende vormgevingswerkzaamheden, voor een groot gedeelte op basis van de huisstijl. Alle disciplines die behoren bij een vormgevingsopdracht - zoals vormgeving, art-direction, dtp-werkzaamheden, vormgeving van website en apps, illustraties maken, fotografie, filmen, redactie en drukwerkbegeleiding - vallen binnen de opdracht. 

De omvang van de opdracht was over 2018 bij benadering € 100.000 inclusief btw. De overeenkomst heeft een looptijd van 48 maanden. 

Wilt u deze opdracht binnen halen? Dan helpen wij u graag! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen