Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier plafond en scheidingswanden

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Plafond en Scheidingswanden
Publicatiedatum: 4 december 2020
Sluitingsdatum: 11 januari 2021 10:00

Het doel van deze aanbesteding van CIZ is te komen tot een raamovereenkomst met één Opdrachtnemer voor Plafond en Scheidingswanden voor alle (bestaande en toekomstige) locaties. 

Daarnaast heeft het CIZ de volgende subdoelen (lees: ambities) geformuleerd:
- Het CIZ streeft naar een toegewijde, stabiele relatie gedurende de looptijd van de raamovereenkomst. Wanneer er bij het CIZ veranderingen in wensen en behoeften zijn, dan wordt er van de Opdrachtgever verwacht hier flexibel en proactief mee om te gaan. Wederzijdse ambities en doelen worden in gezamenlijkheid opgesteld en nagejaagd.
- Het CIZ past Social Return toe waar toepasselijk en is opzoek naar een dienstverlener die meedenkt en mogelijkheden biedt op het gebied van het inzetten van een participatiemedewerker.

In het kader van deze opdracht wil CIZ het hergebruik en de recycling van meubilair bevorderen. Een Plan van Aanpak voor Duurzaamheid is 1 van de 2 kwaliteitscriteria, en weegt dus zwaar mee in de beoordeling van uw inschrijving.

De totale omvang van de raamovereenkomst bedraagt € 2.100.000

Het CIZ sluit een raamovereenkomst af voor één jaar, met de mogelijkheid deze raamovereenkomst stilzwijgend 3 maal te verlengen met één jaar. 

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen