Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: KvK startevenementen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Gezocht: KvK startevenementen
Publicatiedatum: 3 juni 2020
Sluitingsdatum: 3 juli 2020 10:00
Opdrachtwaarde: 3.000.000

Het doel van deze aanbesteding is om een flexibele partner te contracteren die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en de implementatie van een creatief én innovatief concept voor alle fysieke en online (hybride) startevenementen, op basis van de overall marketingstrategie op KVK Advies. De KVK is op zoek naar een bureau dat zowel adviserend, projectmatig, strategisch als uitvoerend op kan treden. De KVK zoekt hierbij een partner die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en het implementeren van een creatief concept voor alle fysieke en online evenementen rondom KVK Startersdagen.  

De partner dient, vanuit specifieke behoeften van de doelgroep en de yearround (digitale) journey, de ontmoeting én interactie een logische plek weten te geven zodat op basis van data door ontwikkeld kan worden binnen het concept en het platform wat geboden wordt.

Is dit een klus voor u? Dan helpen we u met de marktconsultatie, en het opstellen van een winnende inschrijving. Bekijk de totale aankondiging op TenderNed of ga met ons in gesprek.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten