Doorgaan naar content
Corus Advies

SROI

Social Return on Investment (SROI) biedt binnen aanbestedingen een kans om innovatief te zijn en je te onderscheiden van de concurrent. Lees hier hoe je dat aanpakt.

Hulp nodig bij het inschrijven?

De kracht van Social Return on Investment (SROI) in aanbestedingen: overtuigen met meerwaarde

Bij Corus begrijpen we dat Social Return on Investment (SROI) niet slechts een verplicht onderdeel van aanbestedingen is, maar een krachtig instrument dat deuren opent en meerwaarde laat zien. Ons toegewijde team van experts gelooft sterk in de transformatieve kracht van SROI, niet alleen als een vinkje op een checklist, maar als een middel om te overtuigen, te inspireren en de samenleving positief te beïnvloeden.

SROI als overtuigend instrument

In een wereld waarin aanbestedingen steeds competitiever worden, is het aantonen van meerwaarde essentieel. Social Return on Investment biedt een unieke kans om niet alleen te voldoen aan de wettelijke verplichtingen, maar ook om op te vallen. Door SROI centraal te stellen in onze aanpak, laten wij zien dat wij verder gaan dan de minimale eisen. Wij overtuigen onze opdrachtgevers uit diverse branches door tastbare sociale impact te creëren, waarbij we banen scheppen, gemeenschappen versterken en levens verbeteren.

SROI.
Bij Corus zijn we ervan overtuigd dat Social Return on Investment niet alleen de sleutel is tot zakelijk succes, maar ook tot sociale vooruitgang.

SROI als bron van innovatie

Bij Corus zien we Social Return on Investment niet als een beperking, maar als een kans om innovatief te zijn. Ons team ontwikkelt creatieve SROI-strategieën die verder gaan dan de standaardbenaderingen. Door samen te werken met lokale partners, onderwijsinstellingen en sociale ondernemingen, ontdekken we nieuwe manieren om sociale waarde te creëren. Deze innovatieve benadering voldoet niet alleen aan de eisen van aanbestedingen, maar overstijgt ze ook, wat ons onderscheidt in de markt.

Aanbestedingen winnen met onze hulp

Wil je de volgende aanbesteding winnen? Dat vraagt om meer dan een mooie tekst. Met onze experts en een heldere visie halen we samen de aanbesteding binnen. Benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Kies voor onze hulp bij aanbestedingen of maak hieronder een keuze uit één van onze meest gekozen diensten.

SROI als katalysator voor sociale vooruitgang

Bij Corus zijn we ervan overtuigd dat Social Return on Investment niet alleen de sleutel is tot zakelijk succes, maar ook tot sociale vooruitgang. Onze projecten dienen als katalysator voor verandering, waarbij we niet alleen economische waarde creëren, maar ook sociale inclusie bevorderen en gemeenschappen veerkrachtiger maken. Door te laten zien hoe Social Return on Investment een hefboom kan zijn voor sociale ontwikkeling, inspireren wij anderen om ons voorbeeld te volgen.

SROI als drijvende kracht achter impactvolle aanbestedingen

Bij Corus zien we Social Return on Investment als meer dan een verplichting; het is een drijvende kracht achter impactvolle aanbestedingen. Wij nodigen onze opdrachtgevers uit om samen met ons te bouwen aan een toekomst waarin aanbestedingen niet alleen worden gezien als transacties, maar als kansen om te investeren in een betere samenleving.

Ontdek met ons de mogelijkheden van Social Return on Investment. We helpen om niet alleen te voldoen aan de eisen, maar deze te overstijgen en werkelijke verandering teweeg te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op en samen creëren we een positieve impact die blijvend is.