Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Marketing en communicatie
aanbesteding

Steeds vaker komen er aanbestedingen langs voor huisstijlen, infographics of complete campagnes. Hoe haalt u als communicatie- of marketingbureau een mooie overheidsopdracht binnen?

Hulp nodig bij uw inschrijving? 010 307 6344

Europese aanbesteding marketing- en communicatie

Ook overheden en publieke instanties hebben geleerd om commercieel te denken. Steeds vaker komen er openbare aanbestedingen langs voor marketing zoals huisstijlen, drukwerk, infographics of complete campagnes. Maar hoe komt u als reclamemaker of ontwerpbureau in aanmerking voor een mooie overheidsopdracht? Met welke inschrijving krijgt u de Europese aanbesteding gegund?    

Combinatie van expertises

Bij Corus helpen we graag de talentvolle organisaties vooruit. Ook al is vormgeving en marketing vaak meer een smaakkwestie, wel weten we wat beoordelaars graag horen. Dat geeft ons een goede uitgangspositie. We stellen de moeilijke vragen en gaan door totdat we alle antwoorden hebben. Uw marketing- en communicatiekennis gecombineerd met onze schrijfexpertise zorgt voor een winnend plan.

Hulp nodig bij een strategische en creatieve inschrijving?

Weet u niet goed waar u moet beginnen bij een communicatie-/-marketing aanbesteding? Of heeft u al een inschrijving liggen die de blik van een expert kan gebruiken? Wij helpen u met het opstellen van een complete inschrijving, maar kunnen ook met een paar reviews uw plan naar een hoger niveau tillen. 

Neem contact met ons op voor hulp bij uw aanvraag.

Actuele tenders