Bel een adviseur 010 307 6344

ICT Aanbesteding

Steeds vaker zijn overheden op zoek naar ICT-partners. Of het nu gaat om een corona-app, een nieuw CRM-systeem of de aanleg van een veilige infrastructuur: de samenleving schreeuwt om ICT-bedrijven en digitale experts. Hoe zorgt u dat uw organisatie die prestigieuze ICT-opdracht binnenhaalt?

Hulp nodig bij uw inschrijving? 010 307 6344

Aanbesteding ICT

De overheid staat niet bekend om z’n hoogstaande ICT-projecten. Via ict aanbestedingen probeert ze daarom zoveel mogelijk risico’s in te dekken. Dan is het niet genoeg om een paar referenties aan te leveren; u wint alleen met een sterke visie op samenwerking, stevige borging van uw processen en verregaande beheersmaatregelen. 

ICT aanbesteding winnen 

Het team van Corus brengt complexe zaken terug naar de kern, en weet wat de beoordelaar wil lezen. Specialistische schrijvers, maar met de blik van een buitenstaander. Gebundeld met uw ICT-expertise over netwerken, cloudoplossingen en meer hebben we samen de kennis in huis om de winnende inschrijving op te stellen. 

Hulp nodig bij uw ICT aanbesteding?

Weet u niet goed waar u moet beginnen? Wilt u aanbesteden op ict netwerken? Of heeft u al een inschrijving liggen die de blik van een expert kan gebruiken? Wij helpen u met het opstellen van een complete inschrijving, of tillen uw plan met enkele reviews naar een hoger niveau. Neem contact met ons op voor hulp bij uw aanvraag.

Marketing- en communicatie-aanbesteding winnen?

Er zijn momenteel geen tenders.