Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Architectuur
aanbesteding

Voor de architectuur van een nieuw gebouw wordt vaak een aanbesteding uitgeschreven. Een goed plan van aanpak is dan minstens zo belangrijk als het ontwerp zelf. Hoe zorg je dat jullie architectenbureau eruit springt?

Hulp nodig bij je inschrijving? 010 307 6344

Europese Aanbesteding ontwerp en architectuur

Onderwijsinstellingen, musea, gemeenten; bij de bouw van een nieuw gebouw wordt vaak een architecten aanbesteding uitgeschreven. Een goed plan van aanpak is dan minstens zo belangrijk als het ontwerp zelf. Hoe zorg je dat jullie architectenbureau eruit springt bij de openbare aanbesteding?  

Aanbesteding Architect

Voor een nieuw bouwproject of een grootschalige (her)invulling van een publiek gebouw zoekt de provincie of gemeente standaard een gevestigd bureau. Een architectenbureau dat al veel bouwprojecten heeft gerealiseerd, en de aanbestedende dienst het gevoel geeft alles onder controle te hebben. Check dus eerst of jullie kunnen voldoen aan de kerncompetenties voordat je een uitgebreid ontwerp en plan maakt. Voor aanbesteding architect ben je bij Corus aan het juiste adres.  

Architectuur aanbesteding winnen  

Hebben jullie de juiste referenties en kunnen jullie voldoen aan de kerncompetenties? Dan is het tijd om een goede inschrijving op te stellen. Het team van Corus heeft meerdere architectenbureaus aan de winst geholpen; met de blik van een buitenstaander vragen we kritisch door, en zijn we een goede aanvulling op jullie specialistische expertise voor een winnende inschrijving. 

Hulp nodig bij een strategische en creatieve inschrijving?

Wil je inschrijven op een mooie ontwerpopdracht en weet je niet goed waar te beginnen? Of hebben jullie al een inschrijving liggen die onze blik kan gebruiken? Wij helpen met het opstellen van een complete inschrijving, of tillen je plan met enkele reviews naar een hoger niveau. 

Neem contact met ons op voor hulp bij je aanvraag.  

René Meertens

De strateeg. Wint sinds 2005 al aanbestedingen. Is de absolute meester als het gaat om het gegund krijgen van opdrachten. Hij voelt vrijwel direct aan wat daarvoor nodig is zodra hij uw bedrijf binnenloopt.

Meer weten? 06 5163 9048 rene@corusadvies.nl

Actuele tenders