Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: zorgverleners kinderen 0-4 jaar

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Jeugdgezondheidszorg 0-4 jaar (Gemeente Tynaarlo)
Publicatiedatum: 9 april 2019
Sluitingsdatum: 10 mei 2019 12:00

Alle jonge kinderen in de gemeente Tynaarlo (in totaal 1715 in 2019) verdienen een veilige en gezonde jeugd. Dat gebeurt volgens de Jeugdgezondheidszorg (JGZ), waarin basiszorg, aanvullende zorg, lokaal verbinden en beleidsadvisering zijn opgenomen. Door in een vroeg stadium lichamelijke en/of psychosociale ondersteuning te bieden, wordt zwaardere zorg voorkomen.

Bent u als welzijnsorganisatie gespecialiseerd in zorgverlening aan jeugd en kinderen? En bent u in staat om – verankerd in de lokale samenleving – samen te werken met ketenpartners? Dan helpen wij u deze opdracht binnen te halen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.

De Handschoen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Pakt u de handschoen op? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen