Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: watervervoerders Rotterdam

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Personenvervoer over Water Rotterdam – Drechtsteden (Provincie Zuid-Holland)
Publicatiedatum: 15 april 2019
Sluitingsdatum: 30 september 2019 13:00

Flexibel, duurzaam en innovatief: dat moet de nieuwe vervoerder voor het Personenvervoer over Water (POW) zijn. Het contract met de huidige vervoerder op de route Rotterdam – Drechtsteden loopt af op 31 december 2021; een goed moment om het slimmer, schoner en sterker aan te pakken. Zo zou het vervoer onder andere innovatief vervoer moeten stimuleren.

De opdracht loopt in eerste instantie voor 10 jaar, met een mogelijke verlenging van maximaal 5 jaar. De jaarlijkse exploitatiebijdrag is € 5 miljoen, met daarnaast de ruimte voor doorontwikkeling van het vervoer en de tarieven. Een fantastische initiatief van de Provincie, waar we graag bij helpen! Dus bent u de juiste partij? Dan helpen wij u inschrijven. Bekijk de totale opdracht op TenderNed of ga met ons in gesprek.

De Handschoen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Pakt u de handschoen op? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen