Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: Vormgeving en opmaak corporate communicatie en huisstijlmiddelen GoedopWeg

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Vormgeving en opmaak corporate communicatie en huisstijlmiddelen GoedopWeg
Publicatiedatum: 18 oktober 2021
Sluitingsdatum: 29 november 2021 12:00
Opdrachtwaarde: 500.000

Goedopweg is op zoek naar een ijzersterk ontwerpbureau dat voor een periode van twee jaar (24 maanden), met eventuele verlenging van maximaal 2 x 1 jaar (12 maanden), onze nieuw vastgelegde merkidentiteit verder kan ontwikkelen en vormgeven en op creatieve wijze invulling kan geven aan het ontwerp en de opmaak van onze corporate communicatie en huisstijlmiddelen van het samenwerkingsverband Goedopweg.

Er is sprake van een raamovereenkomst met een initiĆ«le looptijd van 24 maanden. De beoogde ingangsdatum van de raamovereenkomst is 30 december 2021. Er zijn opties tot verlenging van de raamovereenkomst van maximaal 2 x 12 maanden. De raamovereenkomst heeft een waarde van maximaal 500.000 euro ex btw. Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten