Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: volwasseneducatie gemeente 's Hertogenbosch

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Volwasseneneducatie (gemeente 's-Hertogenbosch)
Publicatiedatum: 1 juli 2019
Sluitingsdatum: 9 september 2019 12:00
Opdrachtwaarde: € 1.766.806

Om de kloof te dichten tussen hoog- en opgeleid, zoekt de gemeente 's-Hertogenbosch naar een aanbieder van volwassenenonderwijs. Biedt u volwasseneducatie aan gemotiveerde (niet-inburgeringsplichtige) volwassenen met een achterstand? De focus gaat uit naar laaggeletterden, uitkeringsgerechtigden, voortijdige schoolverlaters en (overige) kwetsbare doelgroepen.

In de afgelopen vier jaar stroomden circa 420 door naar een hoger niveau. Helpt u Den Bosch om deze goede lijn voort te zetten? De opdracht loopt voor twee jaar, tegen jaarlijks een indicatief bedrag van € 883.403. Wij helpen u graag deze opdracht binnenhalen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Pakt u de handschoen op? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen