Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: verzekeraar voor brandcontract

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Brandverzekering
Publicatiedatum: 13 augustus 2021
Sluitingsdatum: 13 september 2021 12:00

De zeven Universitair Medische Centra (UMC's) in Nederland zijn voornemens om middels deze Europese aanbestedingsprocedure met één of meerdere Inschrijvers een overeenkomst aan te gaan voor een brandverzekering. Ieder UMC heeft een individuele overeenkomst met hierin vastgelegd de specifieke eisen aan de brandverzekering (eigen risico en eventuele dekkingsuitbreidingen) voor het betreffende UMC.

U kunt inschrijven als Leidende verzekeraar en/of Volgverzekeraar op alle acht de brandcontracten gezamenlijk van de zeven UMC’s. Het Amsterdam UMC sluit twee aparte brandcontracten af voor het AMC en het VUmc.

Het brandverzekeringsprogramma voor de zeven UMC’s is gebaseerd op een uitgebreide gevarendekking en/of een “All Risks” dekking. De gekozen eigen risico’s verschillen per UMC. Het totaal verzekerd belang voor alle zeven UMC’s tezamen bedraagt ongeveer EUR 22.500.000.000.

De individuele verzekeringsovereenkomsten worden per 1 december 2021 aangegaan voor de duur van 12 maanden, met een stilzwijgende verlenging van telkens 12 maanden.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen