Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: vervoerder van leerlingen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Zwem- en gymvervoer
Publicatiedatum: 27 maart 2020
Sluitingsdatum: 26 mei 2020 11:00

Deze aanbesteding betreft het zwem-/gymvervoer van leerlingen uit de gemeente Smallingerland van school naar het zwembad of gymzaal en vice versa. De vervoerder aan wie de opdracht wordt gegund dient ook zorg te dragen voor een centrale aansturingseenheid voor de organisatie, coördinatie, kwantitatieve, kwalitatieve en administratieve beheersing en de klachtenafhandeling van het gehele vervoer. 

Het aantal leerlingen zal ongeveer 1.598 betreffen (ca .1.349 leerlingen (incl. begeleiders) voor het zwemvervoer en ca. 249 leerlingen (incl. begeleiders) voor het gymvervoer).

Voor de uitvoering van het vervoer zal voor de gehele opdracht één overeenkomst met één enkele vervoerder worden gesloten. De overeenkomst zal dus zowel op het zwem- als op het gymvervoer betrekking hebben. De beoogde duur van de overeenkomst bedraagt drie jaar, van 1 augustus 2020 tot 1 augustus 2023, met een optie tot verlenging met tweemaal één jaar.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.        

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen