Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: vervoerder gehandicapte teamsporters

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Vervoer voor gehandicapte teamsporters
Publicatiedatum: 9 januari 2020
Sluitingsdatum: 2 maart 2020 13:00

Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport wil met één dienstverlener een overeenkomst sluiten voor een kwalitatief hoogwaardige invulling van het vervoer voor gehandicapte teamsporters. Dit vervoer moet op een klantgerichte, effectieve en efficiënte wijze worden uitgevoerd. Het betreft gehandicapte teamsporters die op basis van vastgestelde criteria in aanmerking komen voor vervoer.

De intentie is de overeenkomst op 1 juli 2020 van kracht te laten worden. De looptijd is in elk geval drie jaar. Daarna wordt de overeenkomst maximaal drie keer voor maximaal twaalf maanden per keer verlengd. 

Bent u de aangewezen vervoerder voor deze opdracht? Dan helpen wij u graag deze binnen te halen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.    

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen