Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: verhuizer

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Verhuisdiensten
Publicatiedatum: 1 oktober 2020
Sluitingsdatum: 20 november 2020 12:00

In de zomer van 2019 is gestart met bouwkundige werkzaamheden aan de Feringa Building (64.000 m2). Aan de hand van de huidige planning zal de eerste fase (het meest zuidelijke deel van de Feringa Building) medio 2022 bouwkundig en technisch worden opgeleverd. Medio 2024 zal fase 2 van het Feringa Building naar verwachting worden opgeleverd. Na de bouwkundige oplevering en inhuizing van nieuwe inventaris en goederen, zullen bestaande goederen verhuisd moeten worden om het nieuwe Feringa Building gebruiksgereed op te leveren. 

De opdracht heeft betrekking op de volgende activiteiten:
- Verhuizingen naar de Feringa Building
- Gespecialiseerde verhuizingen van lab apparatuur/opstellingen/cleanroom inventaris
- Projectleiding
- Overige dienstverlening  

Het doel van dit project is om één dienstverlener te contracteren die de verhuisdiensten voor de Feringa Building gaat verzorgen. De overeenkomst wordt aangegaan voor een periode van vier jaar met een optie tot verlenging van vier maal jaar. De overeenkomst zal ingaan op 1 januari 2021 en eindigt van rechtswege op 31 december 2028. 

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen