Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: Uitvoerder studie afvalwaterbeheer

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Studies waste water management in Myanmar
Publicatiedatum: 5 augustus 2019
Sluitingsdatum: 24 september 2019 13:00
Opdrachtwaarde: € 800.000,- (excl BTW)

Deze opdracht behelst de uitvoering van een Develop2Build studie met als doelstelling de oplevering van een oplossing voor problematiek met betrekking tot afvalwaterbeheer. Deze oplossing dient vervolgens omgezet te worden in documentatie ten behoeve van een succesvolle infrastructurele aanbesteding op basis van technische, economische en institutionele analyses. De studies zijn gericht op het verbeteren van afvalwaterbeheer in Hlaing Thar Yar, Yangon, Myanmar, om daarmee vervuiling van de Pan Hlaing rivier door onbehandeld (industrieel) afvalwater te voorkomen.

Opdrachtgever is voornemens over te gaan tot het sluiten van een Overeenkomst met een looptijd van een jaar. Ziet u zichzelf deze opdracht uitvoeren? Dan helpen wij u deze opdracht binnenhalen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.   

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Pakt u de handschoen op? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten