Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: uitvoerder Schoonmaak, glasbewassing en gevelreiniging

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Schoonmaak, glasbewassing en gevelreiniging
Publicatiedatum: 22 januari 2021
Sluitingsdatum: 9 maart 2021 12:00

Deze opdracht betreft het uitvoeren van zowel de schoonmaakwerkzaamheden als glasbewassing en gevelreiniging voor Fontys Hogescholen. De werkzaamheden vinden plaats in diverse gebouwen van Aanbestedende Dienst. De gebouwen zijn verspreid over Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Venlo en Sittard. Deze gebouwen bevatten een divers aanbod aan enerzijds meer traditionele ruimtesoorten, anderzijds ook instituut specifieke ruimtesoorten. Het actuele schoon te houden vloeroppervlak bedraagt circa 175.000 m2, verdeeld over 22 gebouwen.

Inschrijver wordt bij de gunningscriteria verzocht om te omschrijven hoe de opdracht op het gebied van circulaire schoonmaak te implementeren. U beschrijft op welke wijze uw visie in uw dienstverlening bijdraagt aan het behalen van de duurzaamheidsdoelen van Fontys, en u geeft een  voorbeeld van een “best practice” van een circulaire oplossing.

De ingangsdatum van de Overeenkomst staat gepland op 1-7-2021 en heeft een looptijd van 6 jaar, met 2-maal een optie tot verlenging van 2 jaar. De glasbewassing en gevelreiniging wordt per 15-10-2021 aan deze overeenkomst toegevoegd.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen