Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: uitvoerder Programma Sport aan de Maas

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Uitvoering Programma Sport aan de Maas
Publicatiedatum: 16 juni 2020
Sluitingsdatum: 24 augustus 2020 12:00

De overeenkomst bestaat uit het uitvoeren van het Programma Sport aan de Maas door middel van de inzet van sportcoaches voor de gemeente Horst aan de Maas en haar samenwerkingspartners. In het huidige programma worden ongeveer 7 fte’s aan sportcoaches ingezet. Deze sportcoaches zijn in dienst van de opdrachtnemer. De opdrachtnemer voert alle werkzaamheden uit die bij goed werkgeverschap horen.

Door middel van deze aanbesteding wil de gemeente dat de inwoners van de gemeente gezonder gaan leven en dichter bij elkaar gebracht worden. Ook hecht de gemeente veel waarde aan het verenigingsleven als belangrijk middel voor participatie en leefbaarheid. Sport legt de verbinding tussen jeugd, kwetsbare mensen en het verenigingsleven. Kennismaking met sport vergroot de kans van aanmelding bij een sportvereniging.

De gemeente heeft het programma opgedeeld in drie aandachtsgebieden. Te weten:
1. Het stimuleren van een gezonde en sportieve leefstijl bij de jeugd, via het programma Actief aan de Maas;
2. Het stimuleren van participatie en een gezonde leefstijl onder bijzondere doelgroepen o.a. senioren, mensen met een beperking en nieuwkomers, via het programma Meedoen aan de Maas;
3. Een vitaal verenigingsleven en breed sport- en beweegaanbod, via het programma Verenigen aan de Maas.

De ingangsdatum van de opdracht is gepland op 1 januari 2021. De overeenkomst heeft een looptijd van 2 jaar met de mogelijkheid voor de gemeente om de overeenkomst 2 keer met 2 jaar te verlengen.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten