Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: uitvoerder PCR testen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Het uitvoeren van PCR testen
Publicatiedatum: 24 april 2022
Sluitingsdatum: 7 juni 2022 11:00

Deze opdracht betreft het uitvoeren van PCR testen bij defensiemedewerkers, bijvoorbeeld als zij in quarantaine zitten in verband met een Gereedstelling, ter vaststelling of er sprake is van een besmetting met SARS-CoV-2 (Corona). De groepsgrootte van defensiemedewerkers waarbij op dezelfde dag een PCR test afgenomen dient te worden varieert van 1 tot 500 personen (en kan in specifieke situaties verder oplopen).

Naast het uitvoeren van PCR testen dient Opdrachtnemer ervoor zorg te dragen dat de defensiemedewerker de testuitslag krijgt. Indien sprake is van een negatieve uitslag dient gelijktijdig een digitale Engelstalige gezondheidsverklaring verstrekt te worden aan de geteste defensiemedewerker. De gezondheidsverklaring dient als reisdocument gebruikt te kunnen worden bij een reis van de defensiemedewerker naar het buitenland.

De Aanbestedende dienst wil door middel van het afsluiten van een Raamovereenkomst voor het uitvoeren van PCR testen voorbereid zijn op de huidige en toekomstige ontwikkelingen omtrent het coronavirus. Omdat het inzicht in het verloop van de crisis en de consequenties nog steeds beperkt is en de Aanbestedende dienst onder meer afhankelijk is van politieke keuzes die gemaakt worden, zowel in Nederland als in het buiteneland, is het bepalen van de omvang van de Raamovereenkomst complex. Op basis van de huidige afname aan PCR testen, heeft de Aanbestedende dienst naar schatting behoefte aan de uitvoering van gemiddeld 2.000 PCR testen per maand.

De overeenkomst betreft een Raamovereenkomst en heeft een initiële looptijd van één (1) jaar. De Raamovereenkomst kan twee (2) maal met een periode van telkens één (1) jaar door de Aanbestedende dienst worden verlengd.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten