Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: uitvoerder nalevingsonderzoek

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Nalevingsonderzoek alcohol en tabak
Publicatiedatum: 31 oktober 2019
Sluitingsdatum: 16 december 2019 12:00

Voor de verkoop van alcohol en tabak is de leeftijdsgrens sinds 1 januari 2014 vastgesteld op 18 jaar. Om te kunnen meten hoe het met de naleving van de leeftijdsgrens bij de verkoop van alcohol en tabak gesteld is, worden nalevingsonderzoeken uitgevoerd. Met de resultaten hiervan kan worden vastgesteld in hoeverre verstrekkers van alcohol en tabak zich houden aan de wet en kunnen (risicogerichte) interventies worden ingericht.

Voor het uitvoeren van het nalevingsonderzoek is in totaal een budget van € 600.000,- excl. BTW beschikbaar.
Dit bedrag zal als volgt worden onderverdeeld:
• Voor alcohol is een totaalbudget van € 400.000,- excl. BTW beschikbaar, verdeeld over 2 onderzoeken.
• Voor tabak is een totaalbudget van € 200.000,- excl. BTW beschikbaar, verdeeld over 2 onderzoeken.

Het gewenste resultaat is een onderzoeksrapport waarin op de hoofdvragen antwoord gegeven wordt en dezelfde onderzoeksmethoden gehanteerd worden als in eerdere onderzoeken. Het onderzoeksrapport wordt uiterlijk 1 juni 2020 digitaal en fysiek opgeleverd. De concept eindrapportage, wordt uiterlijk 15 mei 2020 opgeleverd en is compleet van aard.

Bent u dé onderzoeker voor deze opdracht? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.   

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten