Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: uitvoerder houtoogstwerkzaamheden

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Houtoogstwerkzaamheden voor Staatsbosbeheer
Publicatiedatum: 5 maart 2020
Sluitingsdatum: 11 mei 2020 9:00

De houtoogst is een belangrijk onderdeel in het bosbeheer van Staatsbosbeheer. De kwaliteit van de uitvoering van de houtoogstwerkzaamheden bepaalt in belangrijke mate de kwaliteit van het bos. Daarnaast zijn de uitvoering van de houtoogstwerkzaamheden van kritisch belang voor de performance naar de houtafnemers. De opdrachtnemers vormen een belangrijke schakel in de keten tussen bos en de houtverwerkende industrie. 

Staatsbosbeheer is voornemens meerdere overeenkomsten te sluiten met betrekking tot houtoogstwerkzaamheden. De opdracht bestaat in totaal uit 10 percelen, verdeeld in vijf oogstgebieden met steeds één leverancier per perceel. Uitgezonderd één perceel waarvoor vijf leveranciers worden geselecteerd.

De overeenkomsten hebben voor elke perceel een initiële looptijd van vier jaar met ingang van 15 juli 2020. De overeenkomst kan twee keer door de Aanbestedende Dienst met één jaar verlengd worden voor een extra periode tot in totaal een periode van zes jaar. 

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.         

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten