Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: uitvoerder herstelmaatregelen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Natuurherstelmaatregelen Veluwe
Publicatiedatum: 3 juli 2020
Sluitingsdatum: 15 september 2020 10:00

In het kader van het voormalig Programma Aanpak Stikstof van de Provincie Gelderland worden in Natura2000-gebied Veluwe herstelmaatregelen uitgevoerd om de invloed van de stikstofneerslag te beperken. Deze terreinmaatregelen bestaan in hoofdzaak uit het verwijderen (rooien en afzetten) en afvoeren van (bos-)opslag in ca. 800 ha heide en zandverstuivingen, alsmede het afzetten van prunus exoten uit oude eikenbossen. Optioneel bij deze opdracht is het uitvoeren van nazorg gedurende een periode van drie jaar na uitvoering van de maatregelen.

De herstelmaatregelen dienen te worden uitgevoerd in de periode september/oktober 2020 tot en met maart 2021 en van 1 september 2021 tot en met maart 2022.

De opdracht is verdeeld in drie percelen:
· Perceel 1 Rand
· Perceel 2 West
· Perceel 3 Oost

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen