Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: uitvoerder financieel en programma-management

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Financieel management en Programmamanagement innovatieregelingen
Publicatiedatum: 13 april 2021
Sluitingsdatum: 28 mei 2021 10:00

Door middel van deze aanbesteding wil de aanbestedende dienst het financieel management en programmamanagement innovatieregelingen voor de komende contractperiode borgen. Hierbij is het van belang dat de opdrachtnemer de diensten uitvoert door medewerkers aan te dragen met een passend kennisniveau. Daarnaast wordt flexibiliteit in de uitvoering en een naadloze match met de huidige organisatie en toekomstvisie belangrijk gevonden.

De overeenkomst bestaat uit de uitvoering van de het financieel management en het programmamanagement innovatieregelingen voor RNOB en (Agrifood Capital) AFC. De uitvoering van deze dienstverlening is ondergebracht in een drietal functies die binnen de structuur van RNOB en AFC werkzaam zijn. Het betreft de controller, de medewerker financiƫle administratie en de regisseur innovatiesubsidies. De invulling van deze functies gezamenlijk vormt deze opdracht.

De overeenkomst wordt aangegaan voor een periode van initieel 4 jaar (de huidige convenantperiode) met de optie om deze met een periode van 4 jaar te verlengen (de komende convenantperiode). De ingangsdatum van de initiƫle looptijd is zo spoedig mogelijk na 1 juli 2021 en eindig 30 juni 2025.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen