Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: uitvoerder ecologische grasbegrazing

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Ecologische schapenbegrazing
Publicatiedatum: 15 augustus 2019
Sluitingsdatum: 25 september 2019 12:00

Shared Service Center Zuid-Limburg laat in 25 natuurgebieden ecologische schapenbegrazing uitvoeren. De allerbelangrijkste doelstelling voor de schapenbegrazing is ecologische ontwikkeling van de graslanden en de biodiversiteit. Schapenbegrazing wordt ingezet om graslanden soortenrijker en kleurrijker te krijgen. Daarnaast is er ook aandacht voor duurzaamheid, stadslandbouw en participatie. De herder werkt aan draagvlak voor de schapenbegrazing, door een positieve houding naar bewoners, en door excursies en voorlichting.


Het gewenste aantal graasdagen bedraagt 212000 per jaar, waarvoor een plafondbedrag is vastgesteld van € 90.000,- . De ingangsdatum van de uitvoering vindt plaats vanaf eind maart 2020. De overeenkomst eindigt na reguliere looptijd dan wel na een eventuele verlenging van rechtswege zonder dat opzegging vereist is. Ziet u zichzelf deze mooie opdracht uitvoeren? Dan helpen wij u deze graag binnenhalen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.    

 Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Pakt u de handschoen op? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen