Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: Transporteur kunstobjecten

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Transporteur kunstobjecten
Publicatiedatum: 12 augustus 2019
Sluitingsdatum: 23 september 2019 12:00
Opdrachtwaarde: € 110.000,-

Stichting Het Nieuwe Instituut beheert ongeveer 800 archieven en verzamelingen van Nederlandse architecten, stedenbouwkundigen en beroepsverenigingen en opleidingen. In een zesjarige samenwerking met restauratoren, digitaliseerders en meer is er de jaarlijkse vraag naar 15 tot 25 kunsttransporten. 

Met deze aanbesteding zoekt de stichting een vervoerder die in eerste instantie voor twee jaar het transport van dit project uitvoert. Bij tevredenheid kan het contract twee keer worden verlengd met een jaar. Wilt u deze opdracht winnen? Dan helpen wij u deze binnenhalen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.   

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Pakt u de handschoen op? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen