Bel een adviseur 010 307 6344

Gezocht: trainingsbureaus voor digicoaches

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Training voor Digicoaches
Publicatiedatum: 4 augustus 2020
Sluitingsdatum: 10 september 2020 16:00

ZonMw wil de digivaardigheid van het zorgpersoneel in Nederland vergroten. Daarom gaan zij vouchers voor de opleiding van interne digicoaches uitzetten, die zorgorganisaties kunnen aanvragen bij ZonMw. Deze vouchers kunnen zorgorganisaties besteden bij trainingsbureaus die door middel van deze aanbesteding geselecteerd zullen worden.

De omvang van de opdracht is gecalculeerd op € 1.600.000,- inclusief BTW (indien van de maximale duur van de overeenkomst gebruik wordt gemaakt).

ZonMw wenst een Overeenkomst te sluiten voor de duur van één jaar, met de optie voor één jaar verlenging. De beoogde ingangsdatum van de opdracht is 01/10/2020.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 050 211 0432 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: aanbieder Ondersteuners Jeugd en Gezin

Inzet Ondersteuners Jeugd en Gezin

Lees meer
Sluit: 22 november 2021 Sociale en maatschappelijke diensten